Accountmanager M/V – Wassenaar

Locatie
Regio Wassenaar / Den Haag

Bedrijfsprofiel
Voor De Hillegomse zijn wij exclusief op zoek naar een Accountmanager. Herken jij je in onderstaand functieprofiel, dan komen wij graag met jou in contact !

De Hillegomse is een vooraanstaand leverancier in hout – , plaat – en bouwmaterialen. De groep is overwegend actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Zij heeft vijf vestigingen in Nederland (Den Helder, Hillegom (2x), Wassenaar en Zierikzee). De groep is een  familiebedrijf met een lange historie. Betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuïteit zijn belangrijke kernwaarden waarvoor de groep staat.

De groep richt zich voornamelijk op de professionele gebruiker waaronder zzp-ers, bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en houtskeletbouwfabrikanten.

De Hillegomse beschikt over een eigen magazijn, eigen transport en een bewerkingsafdeling (zagen, schaven. frezen, korten kepen, gronden etc.) Vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid zijn elementen waaraan veel waarde wordt gehecht binnen dit familiebedrijf.

Functieomschrijving

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van hout- en bouwmaterialen in jouw rayon. Je formuleert het rayonplan en stelt reële commerciële doelen. Tot de doelgroep van jouw rayon behoren zowel de grote, middelgrote als kleine aannemerij.

Je maakt duidelijke afspraken met klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging daarvan. Je werkt samen collega’s en leveranciers om lopende zaken te coördineren en om marktkansen gezamenlijk optimaal te benutten. Daarnaast houd je product- en marktontwikkelingen scherp in de gaten en speelt daar handig op in. Je rapporteert aan de vestigingsmanager.

Functie eisen

Je beschikt over actuele kennis met betrekking tot hout- en plaatmateriaal en de overige bouwmaterialen. Daarnaast heb je ervaring in een buitendienstfunctie of de ambitie om vanuit de binnendienst in een buitendienstfunctie aan de slag te gaan. Je bouwt relaties op voor de lange termijn en weet klanten aan je te binden. Je bent in staat om jouw eigen zaken goed te organiseren en bent woonachtig in de regio Zuid – Holland / Noord – Holland op bereisbare afstand van je werkgebied. Daarnaast heb je een opleiding gedaan op minimaal MBO niveau. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekend salaris (conform CAO Houthandel)
  • 24 vakantiedagen
  • 12 ADV dagen
  • Leaseauto
  • Mobiele telefoon
  • Aantrekkelijke pensioenregeling

Ben jij geïnteresseerd in deze mooie functie en ben je uit het juiste hout gesneden, dan komen wij graag met jou in contact. Reageren op deze functie kan door het sturen van je motivatiebrief en cv naar k.vanderwiel@dehillegomse.nl

Voor meer informatie kun je bellen met 0252 537000 en kun je vragen naar Kirsten van der Wiel