Commercieel medewerker binnendienst M/V – Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Bedrijfsprofiel De Hillegomse

Voor De Hillegomse zijn wij exclusief op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Herken jij je in onderstaand functieprofiel, dan komen wij graag met jou in contact !

De Hillegomse is een vooraanstaand leverancier en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment hout- en plaatmateriaal en daarnaast bouwmaterialen. De groep is overwegend actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Zij heeft vijf vestigingen in Nederland (Den Helder, Hillegom (2x), Wassenaar en Zierikzee). De groep is een  familiebedrijf met een lange historie. Betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuïteit zijn belangrijke kernwaarden waarvoor de groep staat.

De groep richt zich voornamelijk op de professionele gebruiker waaronder zzp-ers, bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en houtskeletbouwfabrikanten. De goederen worden zoveel mogelijk bij de bron ingekocht. Dit zijn veelal fabrikanten of zagerijen in de landen van herkomst. Hiervoor wordt mede gebruik gemaakt van de inkooporganisatie 4Plus Bouwmaterialen, waarin wordt geparticipeerd.

De Hillegomse ontzorgt de klant zo veel mogelijk. Dit gebeurt door “just-in-time” leveringen van een breed assortiment dat is afgestemd op de behoeften van de doelgroep en het toevoegen van waarde aan producten door deze te bewerken (zagen, schaven. frezen, korten kepen, gronden etc.). Daarnaast adviseren de vakbekwame medewerkers haar klanten uitstekend over de diverse producten en toepassingsmogelijkheden.

De Hillegomse beschikt over een eigen magazijn en eigen transport. De vestiging in Zierikzee levert overwegend hout- en plaatmateriaal en heeft een eigen bouwshop. Vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid zijn elementen waaraan veel waarde wordt gehecht binnen dit familiebedrijf.

Functieomschrijving

Je adviseert klanten bij hun keuze uit het assortiment en de diverse toepassingsmogelijkheden. Daarnaast maak je prijs- en leveringsafspraken, calculaties en offertes. Je bouwt relaties op voor de lange termijn en weet klanten aan je te binden. Daarnaast ben je in staat om jouw eigen zaken goed te organiseren.

Functie eisen

Je beschikt over actuele kennis met betrekking tot hout- en plaatmateriaal en/of overige bouwmaterialen. Je hebt (bij voorkeur) reeds ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je bent woonachtig in de regio Zierikzee.

Persoonlijkheidskenmerken

Je bent commercieel, ondernemend en kunt zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig en accuraat en bent een echte teamplayer. Een goede dosis humeur is meegenomen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekend salaris (conform CAO Houthandel)
  • 24 vakantiedagen
  • 12 ADV dagen
  • Aantrekkelijke pensioenregeling

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze mooie functie en ben je uit het juiste hout gesneden, dan komen wij graag met jou in contact. De werving- en selectieprocedure voor deze functie is exclusief uitbesteed aan Bouwmaterialen Recruitment Nederland. Reageren op deze functie kan door op de volgende link te klikken: SOLLICITEREN.

Over Bouwmaterialen Recruitment Nederland

Bouwmaterialen Recruitment Nederland is landelijk werkzaam binnen de professionele bouwtoelevering. Wij hebben meer dan 10 jaar expertise in het vervullen van executive search en recruitment opdrachten binnen de bouwtoelevering. Wij bemiddelen overwegend commerciële functies op zowel midden als hoger managementniveau. Wij zijn gevestigd in Kantoorgebouw De Drie Hoefijzers in Breda.