Heftruckchauffeur / Lader | M/V – Hillegom

Het is belangrijk dat je zeker bent van jouw kennis en kunde als Heftruckchauffeur. Je werkt zelfstandig, maar je hebt constant contact met je collega’s. Je hebt inzicht in logistieke processen en je bent communicatief vaardig! Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Heftruckchauffeur / lader bij De Hillegomse?

Het is een zeer afwisselende baan. Je draagt zorg voor de goederenstroom binnen onze werf en magazijn. Van je collega ontvang je laadlijsten en je laadt de materialen aan de hand van de lijst in de vrachtwagens die al klaar staan. Wanneer je alles in hebt geladen, komt er al weer een andere vrachtwagen binnen rijden om hun goederen te lossen. Je pakt de heftruck en begint met lossen van de bouwmaterialen. Als je alles op de juiste plek in het magazijn hebt gezet, ga je verder met de volgende klus.

Wie zoeken wij?

  • Jouw enthousiasme en ervaring in de hout- en bouw- of gerelateerde branche is belangrijk voor deze functie
  • In stressvolle situaties laat jij je niet gek maken!
  • Je hebt al wat ervaring als heftruckchauffeur / lader opgedaan
  • Je bent in bezit van een geldig heftruck certificaat
  • Je bent woonachtig in de regio Hillegom

Wat bieden wij jou?

  • Wij zijn per direct opzoek voor invulling van deze full- time baan, dus meteen aan de slag
  • Een dynamische werkplek waar je veel kunt leren
  • Werken in een gezellig team. Jouw collega’s zijn lekker nuchter, net als jij
  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring

Wie zijn wij?

De Hillegomse levert hout, plaat,- en bouwmateriaal aan professionele gebruikers. Met vier vestigingen in het westen van Nederland (Hillegom, Den Helder, Wassenaar en Zierikzee) zijn wij altijd in de buurt bij onze klanten. De Hillegomse bewerkt hout,- en plaatmateriaal in een eigen moderne bewerkunit. Wij kenmerken ons met een goed assortiment, betrokken en bekwaam personeel en service met persoonlijke aandacht. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan deze kernwaarden. Kortom; bij De Hillegomse, is het ‘prima geregeld’.

Interesse?

Ga jij meteen aan de slag als heftruckchauffeur / lader in ons distributiecentrum in Hillegom? Stuur dan snel je motivatiebrief en C.V. naar k.vanderwiel@dehillegomse.nl

Wil je meer informatie over de functie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Kirsten op telefoonnummer 0252 537000.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld