Ons profiel

De Hillegomse is een vooraanstaand leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen met vier vestigingen in Nederland (Den Helder, Hillegom, Wassenaar en Zierikzee). De groep richt zich voornamelijk op de professionele gebruiker in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland.

Tot de doelgroep behoren onder andere zzp’ers, bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en houtskeletbouw fabrikanten.

Inkoop in land van herkomst

Wij kopen onze goederen zoveel mogelijk in bij de bron. Dit zijn veelal fabrikanten of zagerijen in de landen van herkomst. Hierin werken wij samen met inkooporganisatie 4Plus Bouwmaterialen, waarin ons bedrijf participeert.

Ontzorgen

De Hillegomse wil de klant zoveel mogelijk ontzorgen. Dat doen wij onder andere door de “just-in-time” levering van een breed assortiment dat is afgestemd op de behoefte van de doelgroep, het toevoegen van waarde aan producten door deze te bewerken (zagen, schaven, frezen, korten, kepen, gronden etc.) en ook door het deskundig advies van onze vakbekwame medewerkers.

Lange historie

De Hillegomse is een familiebedrijf met een lange historie. Betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuïteit zijn de kernwaarden waar wij voor staan.

Met vriendelijke groet,

Pieter A. de Vreugd
Directeur

Onze pluspunten

R

Compleet assortiment hout, plaat en bouwmaterialen uit voorraad leverbaar

R

Gespecialiseerd in alle hout- en plaatbewerkingen

R

Leveringen “just-in-time”

R

Deskundig advies

R

Hét adres voor industrie, aannemer en ZZP'er, van Texel tot Zeeuws-Vlaanderen