Vertegenwoordiger hout- en bouwmaterialen | M/V – Hillegom

Wij zijn wij?

De Hillegomse levert hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal aan professionele gebruikers. Met vijf vestigingen in het westen van Nederland zijn wij altijd in de buurt bij onze klanten. De Hillegomse bewerkt hout,- en plaatmateriaal in een eigen moderne bewerkunit. Wij kenmerken ons met een goed assortiment, betrokken en bekwaam personeel en service met persoonlijke aandacht. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan deze kernwaarden. Kortom: bij De Hillegomse, is het ‘prima geregeld’. 

Wie ben jij?

Je bent commercieel, ondernemend en kunt zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Een goede dosis humor is meegenomen. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als vertegenwoordiger bij De Hillegomse?

Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de verkoop van hout,- en bouwmaterialen in jouw rayon. Je formuleert het rayonplan en stelt reële commerciële doelen. Tot de doelgroep van jouw rayon behoren zowel grote, middelgrote als kleine aannemerij.

Je adviseert klanten bij hun keuze uit het assortiment en de diverse toepassingsmogelijkheden. Daarnaast maak je duidelijk prijs- en leveringsafspraken. Je bouwt relaties op voor de lange termijn en weet klanten aan je te binden. Je werkt samen met collega’s en leveranciers om de lopende zaken te coördineren en om marktkansen optimaal te benutten. Daarnaast houd je product,- en marktontwikkelingen scherp in de gaten en speelt daar handig op in.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over actuele kennis met betrekking tot hout,-en plaatmateriaal en overige bouwmaterialen.
  • Je hebt reeds ervaring opgedaan in een soortgelijke commerciële functie of de ambitie om vanuit binnendienst in een buitendienstfunctie aan de slag te gaan.
  • Je bent in staat om jouw eigen zaken goed te organiseren en weet klanten aan je te binden.
  • Je bent woonachtig in de regio Zuid-Holland / Noord-Holland.

Wat bieden wij jou?

  • Wij zijn per direct op zoek voor invulling van deze full- time baan, dus meteen aan de slag.
  • Een dynamische werkplek waar je veel kunt leren.
  • Werken in een gezellig team.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een mobiele telefoon en een lease- auto.

Interesse?

Ga jij straks aan het werk als vertegenwoordiger bij De Hillegomse? Stuur dan snel je motivatiebrief en C.V. naar k.vanderwiel@dehillegomse.nl

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Kirsten op telefoonnummer 0252 537000