Speciale actie: 30mm Fermacell Vloerelementen met Minerale wol

Het fermacellĀ® Vloerelement 2E32 met minerale wol bestaat uit 2 fabrieksmatig met elkaar verbonden gipsvezelplaten van 10 mm dikte met een liplas van 50 mm en is aan de onderzijde voorzien van een laag minerale wol van 10 mm dikte.Ā  Nu verkrijgbaar voor een scherpe actieprijs.

Deze maand exclusief bij De Hillegomse!!!
Speciale actie 30mm Fermacell Vloerelementen met Minerale wol


INTERESSE?

VUL HIERONDER HET OFFERTE-AANVRAAG FORMULIER IN!


Algemeen

Het fermacell® Vloerelement 2E32 met minerale wol bestaat uit 2 fabrieksmatig met elkaar verbonden gipsvezelplaten van 10 mm dikte met een liplas van 50 mm en is aan de onderzijde voorzien van een laag minerale wol van 10 mm dikte. Het fermacell Vloerelement is ook beschikbaar met 2 fabriekmatig aan elkaar verbonden gipsvezelplaten van 12,5 mm dik en hieronder een laag van 20 mm minerale wol. De productcode van deze dikkere variant is 2E35.

Toepassing

Het fermacell® Vloerelement 2E32/2E35 is als droge dekvloer zowel bij renovatie, bij verbouwingen van bestaande gebouwen als ook bij nieuwbouwprojecten toe te passen. Toepassing in het bijzonder:

Voor lucht- en contactgeluidisolatie bij massieve of lichte vloerconstructies (bv. houten vloeren). Ook de geluidisolatie eisen van woningscheidende vloeren kunnen behaald worden.

Oppervlak

Bovenzijde geschuurd, opdruk van productiedatum en attesten op de bovenzijde. Onderkant voorzien van minerale wol.

Verwerking

De verwerkingsvoorschriften zijn benoemd in onze brochure 'fermacell® Vloerelementen - Handleiding voor de verwerking' te vinden op onze pagina downloads.

Afwerking

Geschikt voor alle soorten vloerafwerking.

Meer info: https://www.fermacell.nl/nl/producten/vloerelementen/vloerelementen-mw 

 

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen een offerte

* gemarkeerde velden zijn verplicht

Samen aan de slag met jouw bouwproject?
Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen