Configureer online en 3D jouw droomwoning

In de online woningconfigurator van ConstruQ visualiseer je in een handomdraai de woning van jouw dromen. In een aantal klikken kun je middels voorgeprogrammeerde elementen, kleuren, materialen en ruimtes alles in 3D visualiseren.

Op de tekentafel zijn mooie ontwerpen ontstaan die allemaal te bouwen zijn met in serie geproduceerde modules. Standaard, maar ook weer niet. Want de klant heeft hierbij alles te kiezen qua bouwvolume en afwerking. De twaalf gepresenteerde bouwstijlen zijn namelijk geheel flexibel op te bouwen en in te delen.

Op basis van één van deze twaalf conceptwoningen kun je dus heel eenvoudig de smaak en wensen van de principaal visualiseren. Zo heb je in een handomdraai een 3D-model van de mogelijk te realiseren woning.

Probeer het nu via:

Woningconfigurator

Samen aan de slag met jouw bouwproject?
Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen