[Betrouwbaarheid], Kwaliteit en Deskundigheid - dat is waar wij voor staan

De Hillegomse heeft een lange geschiedenis en is daarmee een vooraanstaand leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Wij hebben vestigingen in Den Helder, Hillegom, Wassenaar en Zierikzee.

Wij zijn er onder andere voor zzp’ers, bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en houtskeletbouw fabrikanten in Noord- Holland, Zuid- Holland en Zeeland. Met locaties in Den Helder, Wassenaar, Zierikzee en Hillegom is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

Inkoop in land van herkomst

Wij kopen onze goederen zoveel mogelijk in bij de bron. Dit zijn veelal fabrikanten of zagerijen in de landen van herkomst. Hierin werken wij samen met inkooporganisatie 4PLUS Bouwmaterialen, waarin ons bedrijf participeert.

Ontzorgen

De Hillegomse wil de klant zoveel mogelijk ontzorgen. Dat doen wij onder andere door de 'just-in-time' levering van een breed assortiment dat is afgestemd op de behoefte van de doelgroep. Door het toevoegen van waarde aan producten door deze te bewerken, zoals zagen, schaven, frezen, korten, kepen, gronden etc. Maar ook door het deskundig advies van onze vakbekwame en goed opgeleide medewerkers.

Lange historie

De Hillegomse is een familiebedrijf met een lange historie. Betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuïteit zijn de kernwaarden waar wij voor staan.

Onze deskundige collega’s staan je graag te woord.
Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Contact opnemen