Van bollenschuur tot woonhuis met B&B

Voor dit project hebben wij, naast alle houtwaren, de Douglas gevelbekleding geleverd aan Aannemersbedrijf N. Breedijk uit Hoofddorp.

De ruim 120 jaar oude houten bollenschuur, beter bekend als 'De Hartebaan' is niet alleen een gemeentelijk monument maar ook een icoon van de streek. Nadat het pand behoorlijk aan het vergaan was, is er door Kees en Marieke van Kampen met hulp van provincie en gemeente een prachtig nieuwe economische bestemming neergezet. De bollenschuur doet tegenwoordig dienst als Bed & Breakfast en woonhuis. Wij zijn er trots op dat we aan, dit voor Hillegom iconische pand, een bijdrage hebben mogen leveren.

Heb jij ook een uniek project gerealiseerd met onze materialen? 
Laat het ons weten: we zijn benieuwd naar jouw verhaal!


Samen aan de slag met jouw bouwproject?
Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen