De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

Vanaf 1 januari 2024 treedt de Wet kwaliteit voor bouwen (Wkb) in werking gesteld. Vanaf dan toetst een onafhankelijke kwaliteitsborger het ontwerp, advies, tekeningen, werkzaamheden én het functioneren van gebouwen. Elke bouwprofessional krijgt daarmee te maken. Jij ook!

In aanloop naar deze nieuwe regelgeving hebben we op onze vestiging Arnoudstraat voor onze klanten een Wkb informatiebijeenkomst georganiseerd. Hierin hebben we de deelnemers op de hoogte gebracht van alle ins en outs en was er ruimte om vragen te stellen aan een expert.

De agenda voor deze bijeenkomst:

  • Doel van deze wet
  • Procesverandering m.b.t. ontwerpfase & vergunnigen
  • Wat doet de kwaliteitsborger?
  • Wat verandert er nu voor jou als aannemer?
  • Juridische wijzigingen


Mocht je deze bijeenkomst hebben gemist of toch nog vragen hebben inzake de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen dan kun je bij ons terecht. Onze deskundige collega's helpen je in dat geval graag.