ProfPartner Timberstain en Douglas olie

In het assortiment van De Hillegomse zijn diverse producten van het eigen private label ProfPartner opgenomen. Voor de behandeling van diverse houtsoorten zijn ProfPartner Timberstain en ProfPartner Douglas olie uitermate geschikt.

ProfPartner Timberstain
ProfPartner Timberstain is een zwarte, dekkende beits op waterbasis voor een langdurige bescherming van hout buiten. Speciaal voor o.a. fijn bezaagd hout, veel voorkomend bij gepotdekselde schuren, geïmpregneerd hout en zachtere houtsoorten. Zeer eenvoudig in onderhoud en zonder schuren al overschilderbaar met zichzelf. Slechts schoonmaken/afstoffen en opnieuw aanbrengen.
Meer weten over dit product?

ProfPartner Douglas olie
ProfPartner Douglasolie is een kleurloze olie voor de behandeling en het onderhoud van Douglas, Lariks en alle andere soorten hout buiten. Dringt die in het hout, bevalt UV-filders die het vergrijzingsproces vertragen en vormt geen oppervlakte coating. Geschikt voor alle houtsoorten welke niet gelakt of gebeitst zijn.
Meer weten over dit product?

Samen aan de slag met jouw bouwproject?
Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen