Vergroot je bouwcapaciteit met ConstruQ concept bouwen

De vraag naar woningen neemt toe, maar de bouw blijft fors achter. Een praktische oplossing is ConstruQ, een unieke prefab bouwmethode waarmee je duurzame woningen slimmer, sneller en concurrerend realiseert. Dit maakt het bouwconcept niet alleen interessant voor de eindgebruiker, maar ook voor jou als aannemer.

Met ConstruQ ben je in staat je bouwcapaciteit te vergroten, ook met een relatief klein team. Daarbij combineert ConstruQ het beste van twee werelden: duurzame houtskeletbouw met de voordelen van een betonnen verdiepingsvloer.* Het resultaat zijn fraaie woningen die voldoen aan de nieuwste normen en regelgeving op het gebied van duurzaamheid, lucht-dichtheid en thermische isolatie.

De Hillegomse is dealer van ConstruQ. Heb je vragen over dit uniek concept?
Neem dan contact met ons op. Onze collega's staan je graag te woord.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de ConstruQ-website:

Naar website

Samen aan de slag met jouw bouwproject?
Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen