Behandeling met Rubio Monocoat Woodcream

De WoodCream van Rubio Monocoat is waterafstotend, zelfreinigend en kleurrijk. De innovatieve en milieuvriendelijke op wax gebaseerde crème is het ideale product om je houten buitengevels te beschermen en kleuren. Het product is geschikt voor zowel nieuw als eerder behandeld hout. Naast een optimale bescherming behoudt de crème ook de natuurlijke uitstraling van het hout.

Gevelbekleding vormt de buitenste schil van een gebouw en is daardoor niet alleen beeldbepalend, maar beschermt ook de achterconstructie tegen weer en wind. Het is van essentieel belang dat de juiste houtsoort wordt gekozen en dat de achterconstructie, het regelwerk en de gevelbekleding op de juiste wijze worden aangebracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de Houtwijzer Gevelbekleding van massief hout op onze website.

De Hillegomse is gespecialiseerd in het bewerken, behandelen en leveren van gevelbekleding van massief hout en wij voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies.

Indien gewenst kunnen wij tevens de projectbegeleiding voor u verzorgen.

De Hillegomse beschikt naast de zagerij en schaverij ook over een spuitstraat in eigen huis waarmee we gevelbekleding fabrieksmatig kunnen behandelen met de unieke WoodCream van Rubio Monocoat. Hierdoor heeft De Hillegomse de controle over het gehele proces en dat biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Kortere levertijden
  • Minder transportbewegingen en daardoor minderkosten en minder milieu belastend
  • Scherpe prijsstelling


Wil je graag meer informatie over dit product en de mogelijkheden?

Neem dan contact op met één van onze collega's.

Samen aan de slag met jouw bouwproject?
Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen